Menu principal

martes, 20 de enero de 2015

Que tinc que saber si vull una tenda online?



La tenda online t'aprofitará per donar a coneixer el teu negoci i productes a internet.
Cal llogar un domini i un hosting el qual es pot eixir per uns 36€ al any i sempre será teu, mentres pagues ja que aixó es llogat i no es pot comprar.


Domini: Es el nom que s'utilitzara en internet per a trobar la teva tenda. Exemple: www.lameuatenda.com així que ja pots anar pensant quin será el teu domini. Si et fas avant amb el projecte.

Hosting: Es el lloc on es posarant tots els fitxer per ha que quant escriguen el teu domini al navegador, aparega la teva tenda.



Una vegada aixó ho tingues clar. Tens que comensar a vore que es el que vols posar a la tenda online,
L'adreça i telefons de la teva tenda fisica, fotos de les instalacións, textos que parlen de la empresa i els seus servicis i el mes important els productes que vols posar. Tot aquest material el tens que preparar tú al webmaster  que deu d'estar al teu costat per guiar-te per a fer els continguts de la tenda online.


El segon pas, es començar a crear l'estructura de la tenda i omplir-la amb els continguts que tu has donat, fotos, articles, textos de l'empresa, ajudat per técnics a elaborar les condicions de venta, politica de privacitat, calcul del transport dels articles, condicions especials, politica de cookies, ect... D'arrancada es donarien d'alta pocs articles a la tenda amb les seues corresponets categories, per anar coneguent l'entorn entre el client i la plataforma.

Despres convindria que tingueres una part de formació que consistira en apendre a manejar la tenda, donar de alta articles, donar de alta categories, consultar clients, vore pedidos, atendrelos en virtual i mantenimen basic de la tenda.


Una vegada aixó estiga clar, pots decidir si nesecites mantenimen, o siga, pagar una cuota al mes, ó portar't-ho tú. Encara que tens que tindre al servici tecnic prop per si et pasa algo gros. Tot aixó o deuries de decidir quant tingues la formació i així ho voras d'un altra manera

Es molt important que si penses fer una tenda online, tingues amb compter que aixó no funciona asoles, la tens que atendre com qualsevol altra tenda. Aixó sí a l'hora que vulgues i de diferent manera. Peró mai esperes que la tenda funcione asoles, la tenda online es una part mes del negoci que ja tens, fara que aumentes la clientela, aumentaras ventes, et conexeran per mes llocs i tindras mes feina.


Un poquet més? http://ggclim.blogspot.com.es/2015/01/vullc-vendre-per-internet-blog-o-tenda.html